dimarts, 18 de maig del 2010

Sobre el polígon industrial


Ja fa alguns dies que els regidors del grup municipal havíem parlat de la necessitat de fer saber la nostra posició, davant les reaccions generades per la proposta de crear un polígon industrial molt gran en terme municipal de Folgueroles.

Vam decidir que el lloc adequat per fer-ho era el ple de l'ajuntament, en primer lloc perquè així la resta de regidors podrien conèier la nostra opinió abans que ningú més i, en segon lloc, perquè a l'ajuntament hi ha d'haver debat sobre els temes importants i al ple el debat és públic. Només després del ple, ho faríem saber als mitjans de comunicació i a les entitats que s'han posicionat sobre la qüestió.
El dilluns 17 de maig va haver-hi ple ordinari, amb la possibilitat, doncs de fer precs i preguntes i, en aquest punt vam presentar (i vam donar-ne una còpia a tots els regidors i al secretari) el document que recull la nostra posició. Vaig llegir davant del ple tot el document (potser una mica llarg) i la reacció dels regidors de govern va ser ràpida: mentre en Manel Vila ens acusava d'oportunistes, l'alcalde, Carles Baronet, ens deia que ja patíem per les eleccions. Com a responsable de la redacció final del document vaig haver de respondre aquestes acusacions, però al menys es va obrir un debat, on tots vam poder deixar clara quina és la nostra opinió.

Aquest és el document en qüestió, que aquesta tarda serà enviat als mitjans de comunicació i a les entitats que han expressat la seva opinió.


(No us falla la vista, no patiu: si feu clic damunt de cada pàgina, es farà gran i ho podreu llegir)


1 comentari:

crida llibertat ha dit...

Oportunisme? i posicionar-se perquè d'aquí a un any hi han eleccions..., coi és que fa tres dies que ho vaig sentir i encara li dono voltes.
Oportunisme hauria estat aprofitar que en el ple no hi era en Guillé i per exemple votar els quatre regidors de la oposició ( no m'agrada aquest terme, però és el que s'utilitza) no a qualsevol punt de l'ordre del dia per tal de que l’Alcalde utilitzés el vot de qualitat i fer una nota de premsa per esbombar la notícia. Cosa que si l'Alcalde hagués estat a l'oposició crec que hagués fet.
I estar 8 anys preparant l’assalt a l'alcaldia és posicicionar-se duran molt de temps. Encara més greu és amagar les intencions (públicament) durant 7 d'aquests 8 anys